TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 11 Kasım Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçının hazırlıklarını bdün yaptığı antrenmanla  tamamlandı.

Teknik Patron Mustafa Dalcı nezaretinde  Fener sentetik  sahada yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

Daha sonra 5’e 2 top çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli ekip son bölümde ise çift kale  maç yaparak  antrenmanı tamamladılar. 

Çift kale maçı sık sık durduran Dalcı, oyuncularına  uyarılarda bulundu ve  saha içindeki  oyunun akışına göre pozisyonlarını  gösterdi. Dün yapılan  antrenman sonrası gece  saat 24.00’de kara yolu ile Ankara’ya giden Kırmızı- Lacivertli ekip  bu sabah 06.00’de uçak ile Trabzon’a geçerek  bir otelde kampa girecek ve maç saatini bekleme başladı.

11 Gün aranın ardından bir lig maçı oynayacaklarını belirten Zonguldak Kömürspor’un  tecrübeli kalecisi Sinan Ören, zorlu deplasmandan  puanla  dönek istediklerin belirterek  şunları söyledi, “ Ligde son haftalarda pek istediğimiz sonuçları alamadık. Dolayısı ile  puana  ihtiyacımız var. Hekimoğlu güçlü bir ekip. Zor bir karşılaşma olacak. Biz bu zorlu müsabakada eleminden gelen mücadeleyi vererek  puan yada puanlarla dönmek  mücadele edeceğiz”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi