TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci müsabakasında İstanbul deplasmanında Pendikspor’a 3-2 yenilerek haftayı puansız kapattı. Karşılaşma boyunca kötü bir yönetim gösteren maçın hakemleri skora doğrudan etki yaptı.
Pendikspor’a verilen uydurma penaltı, Zonguldak Kömürspor’un verilmeyen golü, rakibine kafa atan Pendikspor’u futbolcuya gösterilmeyen kırmızı kart ve daha birçok yanlış karar maçın önüne geçti.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci maçında İstanbul deplasmanında grubun iddialı takımları arasında gösterilen 
Pendikspor ile karşılaştı. Müsabakayı Alim Kandemir , Osman Baruk Yusuf Susuz , hakem üçlüsü yönetti.
Hakem hatalarının damga vurduğu maçın ilk yarısında Pendikspor topa daha fazla sahip olan taraf olarak gözüktü. Ancak sahaya iyi yayılan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular rakibe pozisyon vermedi. Müsabakanın ilk yarısı uydurma bir penaltı golü ile 1-0 Pendikspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarına topa daha fazla sahip olan ve pozisyona giren taraf Zonguldak Kömürspor’du. 54’üncü dakikada Pendikspor’lu Çağrı kırmızı kart görünce 10 kişi kalan rakibi karşısında baskısını arttıran Zonguldak Kömürspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.Kırmızı-Lacivertseli ekip Bireysel defans hatalarından kalesinde gördüğü gol ile 2-0 geriye düştü. Maçı bırakmayan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, 67. Dakikada Ertuğrul’un attığı gole ile 2-1’i bularak umutlandılar.Takımının ilk 2 golünü atan Serdar Deliktaş. 78’de bir kez daha sahneye çıkarak Zonguldak Kömürspor defansının yaptığı hatayı affetmedi ve Pendikspor’u 3-1 öne geçirdi.
 3-1 geride olmasına rağmen oyundan düşmeyen Zonguldak Kömürspor, 90’ıncı dakikada Atilla Yıldırım ile bir gol bularak skoru 3-2’ye taşıdı. 90+2’de Zonguldak Kömürspor’lu Emre Kara’nın attığı gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Müsabaka 3-2 Pendikspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçtan sonra ilk 2 maçını kaybeden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular henüz puanla tanışamadı.
PENDİKSPOR: 3 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:2
STAT: Pendik İlçe
HAKEMLER: Alim Kandemir *, Osman Baruk *, Yusuf Susuz *
PENDİKSPOR: Haydar **, Doğan Can **, Abdurrahman Emir** , Volkan Okumak *(Dk. 46 Onur Eriş **), Doğanay Kılıç * (Dk. 46 Uygar Mert Zeybek *), Çağrı *, Serdar *, Zahit Fındık **, Serdar Deliktaş ***,Mesut Özdemir ** (Dk. 84 Uğur Uçar *) Tarık Tekdal **
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Sinan Ören *, Osman Zorlu Paşa * ( Dk. 72 Atilla Yıldırım **) Hakan Çevik **, Selim Şahin *, Ertuğrul * ( Dk. 72 Oğuzhan **), Şahinali **, Sefa Aksoy *,(Dk. 62 Eyüp Akcan *),Emre Kara ***, Ercüment Eray Ataklı **, Aykut Emre Yakut ** (Dk. 71 Fatih Bektaş **), Mehmet Tuğrul Başkan *
 GOLLER: Dk. 25 (P.A)-59-78 Serdar Deliktaş (Pendikspor), Dk. 67 Ercüment, Dk. 90 Atilla (Zonguldak Kömürspor)
KIRMIZI KART: Dk. 54 Çağrı (Pendikspor)
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi