TFF 2. Ligde mücadele edecek olan  Zonguldak Kömürspor, 2021-2022 sezonu öncesi hareketli  günler yaşanıyor.
Son birkaç sezondur  sıkıntı yaşayan Zonguldak Kömürspor, yeni sezonda aynı duruma düşmemek için yeni bir oluşum içine gidiyor.
Eski Kulüp Başkanı  Salih Demir’in girişimleri ile yeni ve güçlü bir yönetim oluşturulmak için düğmeyi basıldı. Öncelikle  özel kömür işletmecileri ile toplantı yapıldı. Toplantının  olumlu geçmesinin ardından  TSO Başkanı Metin Demir tarafından Vali Mustafa  Tutulmaz’a oluşum ile ilgili bilgi aktarıldı. 
Maddi açıdan güçlü bir yönetim oluşturmak için  başlatılan görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. 
BÜYÜK TAPLONTA HAFTAYA YAPILACAK

Zonguldak Kömürspor’un  kaderini çizecek toplantı önümüzdeki hafta içinde yapılacağı  belirtildi. Toplantıya  Vali Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Milletvekilleri, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, TSO Başkanı Metin Demir, Demir Madencilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, yönetim kurulu üyeleri, Rödovans saha sahipleri ,ismi yeni oluşumda başkanlık için geçen Alaattin Kurnaz, ve şehrin ileri gelenlerinin katılacağı projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunulacağı ve son detayların netleştirileceği öğrenildi.
Toplantı sonunda bir basın açıklaması yapılarak camiaya bilgi aktarılması bekleniyor.
BAŞKANLIK İÇİN KURNAZ’IN İSMİ GEÇİYOR

Yeni oluşum içinde  Zonguldak Kömürspor eski yönetim kurulu üyesi, Gelikspor eski Kulüp Başkanı, iş adamı Alaattin Kurnaz’ın  ismi Zonguldak Kömürspor başkanlığı için  geçiyor. Kurnaz’ın da  başkanlık teklifine sıcak baktığı öğrenildi.
Kurnaz başkanlığında Zonguldak’ı kucaklayıcı şeffaf yönetimle yola çıkılması ve başarının yakalanması hedefleniyor.
Görüşmelerin sonuçlarının 10 gün içinde netleşmesi bekleniyor.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi