Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un Bolu’da yaptığı üçüncü etap kamp çalışması devam ediyor.
Kırmızı-Lacivertli ekip Bolu kampı sırasında ilk hazırlık maçını  dün üçüncü lig  ekiplerinden  Silivrispor ile yaptı.
ASLAR DİNLENDİ
Teknik Direktör Cahit Terzi,  Onur, Hüseyin, Kamil, Berkan,  Okan Eken, Mert, kaleci Sinan  gibi  oyuncularını  dinlendirirken, sahaya yeni transferlerin ağırlıkta olduğu bir kadro sürdü:
Kırmızı-Lacivertli  temsilcimiz sahaya;  Mustafa Söylemez,  Kemal , Ercan, Okan Duran, Şevket, Rıdvan,  Gencay, Tolga,  Emre, Tezcan , Tahir 11’in ile çıktı.

Bolu Termal Otel’in sahasında oynanan ve
çekişmeli geçen  maçın 15’inci dakikasında Silivrispor  Kadir’in attığı golle 1-0 öne geçti. Zonguldak Kömürspor bu golü 30’uncu dakikada Kemal Cingirt ile karşılık verdi  ve  ilk 45 dakika  karşılıklı gollerle 1-1 berabere  sonuçlandı.
 Büyük çekişmeye  sahne  olan maçın ikinci yarısında  biraz ada atak oynayan Zonguldak Kömürspor 70’inci dakikada  Emre  ile bir gol daha bularak  karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi.
 Kızılcahamam’da yapılan bir önceki kampta iki hazırlık maçı yapan Zonguldak Kömürspor, Sancaktepe  ile 0-0, Hacettepe ile 1-1 berabere kalmıştı.
Üçüncü hazırlık maçında  Silivrispor’u 2-1 yenen Zonguldak Kömürspor, dördüncü maçını ise Pazartesi günü İkinci Lig Beyaz grup ekiplerinden Kastamonuspor ile oynamayı planlıyor. Ancak bu maçın oynanıp oynamayacağının netleşmediği ifade edildi.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi