TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden  Zonguldak Kömürspor, 24 Şubat  Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı  Amed Sportif  maçı hazırlıklarına aralıksız olarak devam ediyor.
Teknik sorumlu Barış Şeref, Fener sahasında yapılan antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı  yaparak  Amed maçının önemini anlattı. Daha sonra ısınma hareketleri ile başlayan antrenman  koordinasyon çalışması ile devam etti. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular, çalışmayı tamamladılar.
Kırmızı-Lacivertli ekipte zorlu Amed maçı öncesinde eksik futbolcuların çok oluşu teknik ekibi düşündürüyor. Sakatlıkları devam eden Hakan Çevik, Serbay Aydın, İhsan Furkan  ve Haluk Türkeri  ile  karantinada olan Berkan ve  Hüseyin bugün yapılan çalışmaya katılmadılar.
Zonguldak Kömürspor sağlık ekibi sakat olun Hakan, Serbay ve Haluk’u Amed maçına yetiştirmek için yoğun bir tedavi programı  uyguluyor. Haluk’un tedavisine Zonguldak’ta,Serbay ve Hakan’ın tedavilerine Ankara’da. İhsan Furkan’ın ise İzmir’de sporcu sağlığına uzman doktorlar tarafından tedavi edildiği belirtildi.

Editör: Haber Merkezi