İkinci Lig’de mücadele eden Zonguldakspor’da uzun süren sessizliğin ardından transfer çalışmaları bugünden itibaren başlıyor.

Kırmızı-Laciverti ekip  yeni sezon için takımda düşünmediği bazı futbolcular ile yollarını ayırırken, kadroya yeni isimler katacak.

TERZİ TAMAM GİBİ

 Öncelikle  Hoca  sorunun halletmek isteyen yönetim kurulu,  Tecrübeli teknik adam Cahit Terzi ile görüşmelerini sürdürüyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve bazı yönetim kurulu üyeleri, geçen hafta  Cahit Terzi  ile ön güreşme yapmıştı.Futbol Şube sorumlusu Hacı Demir’in öncesi gün ( Perşembe günü) Teknik Patron Cahit Terzi  ile bir kez daha bir araya geldiği  öğrenildi.Tecrübeli teknik adam Cahit terzi ile anlaşmanın  meselesi olduğu  ifade edildi.

OKAN DURAN VE SEFA GELDİ

Uzun süren sessizliğin ardından Transfer çalışmalarına başlayan Zonguldakspor’a hafta başından itibaren hareketli  günlerin yaşanması bekleniyor.

 Geçen sezon takımda  başarı ile forma giyen, Okan Duran, ve 2016-2017 sezonunda  Kırmızı-Lacivertli formayı giyen. Geçen sene Niğde Belediyespor’a oynayan orta saha oyuncusu Sefa Aksoy, dün akşam saatlerinde  Zonguldak’a geldiler.

 Bu iki futbolcunun durumu bugün yapılacak görüşmeler sonrasında beli olacak. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi