TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden  Zonguldak Kömürspor’da yeni sezon öncesinde  yapılacak olan  Olağan genel kurulun tarihi bugün açıklanacak.

Yeni sezona yeni  bir yönetimle girmek isteyen  Zonguldak Kömürspor, öncelikle  kongre yapmayı amaçlıyordu.

Kongre’de 23 kişilik olan yönetim kurulu listesinin 16’ya indirilmesi ve  katkı verecek isimlerin  yazılması düşünülüyor.

Zonguldak Kömürspor Yönetimi’nin kongreyi 25 Haziran tarihinde yapmayı  planladığı ve  kongre tarihini bugün açıklayacağı öğrenildi.

CANER TEK ADAY

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu'nun  yapılacak olan kongrede Başkan Süleyman Caner’i yeniden aday göstereceği  belirtildi.

Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, yapılacak olan kongrede yönetim kurulu olarak Süleyman Caner’i yeniden aday göstereceklerini ve takıma katkı verecek bir yönetim oluşturacaklarını  belirtti.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

25 Haziran’da Olağan genel kurulu yapmayı amaçlayan Zonguldak Kömürspor’da bir yandan transfer görüşmeleri  devam ediyor. Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, iç ve dış  transferde  bazı oyuncular ile ön görüşme yaptıklarını, anlaştıkları  oyuncularla kongre sonrası  resmi sözleşme imzalayacakları belirtti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi