TFF İkinci Lig Beyaz  Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, önümüzdeki  Çarşamba günü  deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş  maçı hazırlıklarına  devam ediyor.

Teknik  patron Mustafa Dalcı nezaretinde  Karaelmas kemal Köksal Stadyumunda yapılan  antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra   dayanıklılık ve kuvvet çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli son bölümde ise dar alanda pas ve  teknik-taktik çalışması yaptılar.

KÖTÜ  BİR GİDİŞAT VAR

 Son üç maçta  istenmeyen sonuçlar aldıklarını  belirten Teknik Patron Mustafa Dalcı, en kısa zaman içinde toparlanmaları gerektiğini, bunu için radikan kararlar alacaklarını belirterek şu ifadelere yer verdi:” Son üç haftayı puansız kapatmak bizi üzdü. Bu maçlarda oynadığımız oyunla  aldığımız sonuçları hak etmedik. En kötü 4 yada 5 puan almamız gerekiyordu. Özellikle son maçta üstün oynamamız rağmen gol bulamadık . Son bölümlerde ise  kontra ataktan yediğimiz golle  şanssız bir şekilde mağlup ayrıldık. Dolayısı ile kötü  bir gidişat var. Bu kötü gidişatı durdurmak gerekiyor. Oyuncularımızla bunu konuşuyoruz. En kısa zamanda toparlamak gerekiyor. Olayın farkındayız. Bu saatten sonra biraz daha çıtayı yükseltip,  özgüven getirip,  kaybettiğimiz puanları telafi için mücadele edeceğiz. Önümüzdeki maçlardan şiddetle puan  ve puanlar almamız gerekiyor Önümüzde  zorlu bir süreç var. Kupa dahil olmak üzere 21 gün içinde 6 maç oynayacağız. Kısa sürede hem antrenman  planlamasını değiştirerek, hem rotasyon yaparak gidişatı   farklı bir boyuta getirmeye çalışacağız. Ama ne olursa olsun biz takımımıza güveniyoruz. Sonuç itibari ile şartlar  ne kadar zor olursa olsun, ben takımın gücüne inanıyorum. Belli bir güç yakaladık.Belli bir seviyeye geldik. Dolayısı ile iyi bir takım olduğumuz düşünüyorum. En kısa zamanda toparlanarak çıkıya geçmek için elimizden geleni yapacağız” HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi