Maç haftasına  girildi

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 16 Ocak’ta  başlamayacak olan  ikinci yarısının ilk maçında   Akhisar ile deplasmanda  karşılaşacak.
Hazırlıklarına Antalya’da yaptığı  kamp ile devam eden Kırmızı-Lacivertli ekip  artık son çalışmalarını yapıyor.
 Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde 3 Ocak’tan bu yana  kampta güç depolayan  Kırmızı-Lacivertli ekip eksiklerini gideriyor.
Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular  14 Ocak Cuma günü kampı tamamlayacak  ve Manisa’da geçerek  karşılaşma için kampa girecek. Teknik Patron Şenol Demir, iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini, Pazar günü oynayacakları Akhisar maçından  puan yada puanlarla ayrılarak sezonun ikinci yarısına güzel içinde başlayacaklarını ifade etti.
TRASFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, transfer çalışmalarına  titizlikle devam ettiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:” Takıma takviye yapmak için transfer çalışmaları devam ediyor. Görüştüğümüz oyuncular var. Biz alıp direk oynatacak, takıma katkı verecek  oyuncu transfer etmek istiyoruz. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Biliyoruz  taraftarlarımız  merak ediyor. Bir beklenti içindeler. Çalışmalarımız sürüyor. Hafta sonuna kadar takıma  birkaç oyuncu katmak için yoğun girişimlerimiz var” diye konuştu
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi