Türkiye Futbol Federasyonu  İkinci Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömür Spor Kulübü Başkanı Süleyman Caner teknik direktör Cahit Terzi, Genel Kaptan Hakan Hürfikir ve Başkan yardımcısı  Muammer Toprak bir araya gelerek  yeni sezon planlaması hakkında bilgi alışverişinde bulundular.Caner, Toprak, Hürfikir ve Terzi,  yeni transferlerin bitirilmesi ve iç transferde anlaşılan oyuncuları peşinatlarının  ödenmesi için maddi  kaynak bulunması konusunu görüştüler.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Milletvekilleri ile  bir araya gelerek  destek isteyeceklerini  söyledi.

Caner, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;

 “Muammer Toprak Başkanımız sağ olsun Zonguldak Spor'u iyi yerlere gelmesi için bizimle beraber elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Elini  taşın altına koyarak koyuyor. Yapacağınız transferler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yeni sezon   kadrosunu oluşturmak için elimizden ne geliyorsa yönetim olarak yapmaya çalışıyoruz. Yeni transferlerimizin ve iç transferde anlaştığımız  oyuncuların peşinatlarını ödeyebilmek için kaynak arıyoruz. Bu konuda bize destek olan  başta Sayın Valimiz  olmak üzere Belediye başkanlarımıza, Emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum. AK Parti vekillerimiz olsun CHP vekillerimiz olsun herkesi bir araya getirip Zonguldak için Zonguldakspor için ne yapılması gerekiyorsa bir bütün olarak daha güçlü bir Zonguldak olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sabah  Kozlu’da vekillerimizle  kahvaltıda bir araya geleceğiz. Sayın vekillerimizde davet ettik. CHP’li vekiller parti toplantısı olduğu için gelemeyeceklerini belirtiler. Deniz Yavuzyılmaz vekilimiz hafta içinde  kulübümüzü ziyaret etmişti. AK partili vekiller inşallah kahvaltıda olacaklar. Zonguldak Kömürspor için hayırlı olsun” 

Zonguldak Kömürspor ikinci Başkanı İş Adamı Muammer Toprak’ta  şu  ifadelere yer verdi,” Transferler için fikir alışverişinde bulunduk. Nasıl ne yaparız nereden maddi kaynak buluruz onları konuştuk. Kadromuzu güzlendirmek için yeni  futbolculara ihtiyacımız var.  Ayarlamaya oyuncuların peşinatlarını ayarlamaya çalışıyoruz. İnşallah  Zonguldakspor hayırlısı olacak”

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi