Türkiye  Futbol Federasyon İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı  Sivas Belediyespor maçını dün  yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Zonguldak Cahit Terzi nezaretinde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.  Daha sonra   orta  ve şut çalışması yapan Kırmızı-Lacivertli  futbolcular son bölümde ise  çift kale maç yaptılar. Cezalı olan Onur Eriş, Mert Caymaz, Turan Yılmaz ile sakat olan kaleci Sinan  Sivas maçında  takımdaki yerini alamayacak.Hasta olan  Okan Eken’in  durumu ise maç saatinde belli olacak.

 Kırmızı-Laciverti ekipte cezalı oyuncunun fazla olması üzerine rotasyona  gitmek zorunda kalan  Cahit Terzi, çift kale maçta  Sivas maçının   muhtemel  kadrosunu belirlemeye çalışıyor.

MUHTEMEL 11 BERİLLERDİ

Cahit  Terzi’nin çift kale maçta sarı yelekle  mücadele eden Mustafa Söylemez, Kemal Cingirt , Şevket Güngör,  Okan Duran, Kamil İçir,  Hüseyin, Emre Kara, Berkan Akdeniz , Tahir Babaoğlu, Gencay Ertan  ve İsmail İn’den oluşturduğu  ilk 11’i Sivas Belediyespor maçında  sahaya sürmesi bekleniyor.  Pazar günü Saat 13.00’de Sivas Belediyespor ile oynayacakları müsabakanın son provasını yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular,  karşılaşma için  bu sabah  ( Cuma) saatlerinde şehrimizden ayrılacaklar.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi