Elvanpazarcıkspor Kulübü Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.
Yaklaşık 500 kişinin katılımıyla belde meydanında gerçekleştirilen iftara katılımın yoğun olması dikkat çekti. Siyasi parti temsilcilerinin de yoğun katılım gerçekleştirdiği iftar programında birlik be beraberlik vurgusu yapıldı. İftar programına; siyasi parti temsilcileri, Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldakspor taraftar grubu liderleri, çok sayıda davetli katıldı.
Yeni kurulan Elvanpazarcıkspor Derneği’nin birleştirici, gençleri köyü alışkanlıklardan koruyan ve geleceğe ışık tutan bir kulüp olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Kulüp Başkanı Ali Rıza Bozkurt, “Dernek olarak birlik be beraberliği en büyük sembolü olan Ramazan’ı Şerifte birlik ve beraberliğin daim olması için bir iftar programı düzenledik. Kulübümüz yeni kuruldu. Amacımız genç kardeşlerimizi uyuşturucu, sigara, alkol ve aklınıza gelebilecek her kötülükten korumak. Bunun da en güzel yolu tabi ki de gençlerimizi spora yönlendirmek ile oluyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Kulübümüz yeni, eksiklerimiz çok, destek az. Bunları sizlerin desteğiyle aşacağız. Bu iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen esnaf ağabeylerimize, dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın” ifadelerini kullandı.
Davetliler, iftar programının ardından geçtiğimiz ay açılışı gerçekleştirilen kulüp binasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi