TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, sezonun ikinci yarısına Antalya’da yaptığı kamp çalışması ile devam ediyor.
Teknik Patron Şenol Demir nezaretinde dün  sabah spor salonunda kondisyona yönelik çalışan futbolcular, öğleden sonra ise  sahada top çalışması yaptılar.
Kampın çok iyi geçtiğini, ve ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten  Teknik Patron Şenol Demir, futbolcuların performansından memnun olduğunu ifade etti.
Yeni sezon hazırlıkları yanı sıra  transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Şenol Demir, Önümüzdeki haftadan itibaren  takıma yeni oyuncuların katılmasını beklediğini söyledi.
EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ
Kampta bulunan Zonguldak Kömrüspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk,çok iyi bir ortamda çalıştıklarını belirterek,” Pazartesi günü başladığımız kamp çalışmaları devam ediyor. Sabah ve Akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz.Oyuncularımızın göstermiş olduğu çalışma  azmi bizi ikinci yarı için mutlu ediyor.Şenol Demir hocamız ve ekibi ile  uyum içinde  çalışan futbolcularımız  en iyi şekilde hazırlanıyor. Bu arada yönetim kurulu olarak  transfer çalışmalarımız devam ediyor. Biliyorsunuz devre arası transferleri çok zor oluyor. Çünkü tüm futbolcuların sözleşmeleri devam ediyor.Kulüpler oyuncusu vermek istemiyor. Bonservis ücretleri çok yüksel tutuluyor. Biz imkanlarımızı zorlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.İnşallah hocamızın isteği doğrultusunda takıma katkı verecek oyuncuları takıma katıcağız” dedi. 
Haber: Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi