Antalya  Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yaptığı Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde grup maçları tamamladı

Zonguldak’ı temsil eden ve D grubunda yer alan Kdz.Ereğli Belediyespor, oynadığı  3 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi olarak müsabakaları 3 puanla tamamladı ve  elendi. D Grubu'nda  oynanan son maçlarda  Konak Belediye Spor, Karadeniz Ereğli Belediye Spor'u 1-0 yendi. Kayseri Gençler Birliği ile Kocaeli Bayan Futbol Kulübü 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Konak Belediye Spor, 7 puanla grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi. Kayseri Gençler Birliği de 5 puanla adını çeyrek finale yazdırdı. Ligin başlangıcından itibaren maçları takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve Kadın Milli Takımlar Teknik Heyeti bu karşılaşmaları da izledi.
Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu'nda çeyrek finaller 28 Nisan'da başlayacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalarda tur atlayan takımlar yarı finale yükselecek. Ligin finali 4 Mayıs'ta yapılacak. Türkiye şampiyonu olacak takım 2021-2022 sezonunda ülkemizi UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkını kazanacak.

Editör: Haber Merkezi