Deplasmanlı Bölgesel Lig 10’uncu grupta  mücadele eden  Kdz.Ereğli Belediyespor’da anatrenör Zafer Şahin,  geçen hafta oynanan ve 1-0 yenilgi ile sonuçlanan  Beşyüzevler maçı sonrası istifa etmişti. Kdz.Ereğli Belediyespor yönetimi  yeni bir hoca ile anlaşıncaya kadar takımın başına Kadın futbol takımı antrenöre  Ercan Yaman’ı getirdi. Eflatun-Beyazlı ekip 
hafta sonu oynanacak Karasuspor maçı hazırlıklarına Ercan Yaman yönetiminde başladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Barış Baltürk ve izinli olan M.Emin Bakan'ın dışında tüm oyuncular katılırken, hafif sakatlıkları bulunan Vijdan Aladağ ve Oruj Balashlı tedbir amaçlı düz koşu yaptı.
YENİ HOCA AN MESELESİ
 Zafer Şahin’in yerine yeni bir hoca getirmek için arayışlarını sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor yönetiminin   çeşitli isimlerle görüştüğü öğrenildi. Bu isimlerden biri olan  ve en son  Aksaray Belediyespor’u çalıştıran teknik adam Ufuk Uysal’ın  yönetim kurulu ile  bir görüşme yaptığı öğrenildi. Birkaç isim üzerinde duran Kdz.Ereğli Belediyespor yönetiminin   anlaşacağı yeni hocasını bugün veya yarın  kamuoyuna durulacağı ifade edildi.

HABER: ERCAN AYGÜN
 

Editör: Haber Merkezi