22 Şubat’ta Bolu’da yapılacak  Anadolu Yıldızlar Ligi ve  artistlik jimnastik yarışmaları ve Okul sporları Jimnastik  müsabakalarına katılacak   Zonguldaklı Jimnastikçiler çalışmalarına  aralıksız olarak devam ediyor.

 Aynı zamanda antrenör olan Jimnastik  İl Temsilcisi Filiz Zülfikar nezaretinde   çalışan minik sporcular  müsabakalara en iyi şekilde hazırlanıyor.

 Okulların ara tatile girmesi ile birlikte  haftanın 5  günü antrenman yaptıklarını belirten Filiz Zülfikar, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi,”  Jimnastik sporuna  yeni  sporcular yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Minik sporcularımızın yanı sıra  22 Şubat tarihinde Bolu ilinde yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi ve  okullar arası müsabakalara katılacak sporcularımızda  sıkı şekilde  çalışıyor. Katılım gayet iyi. Okulların ara tatile girmesi ile birlikte  haftanın beş günü  çalışmalarımız devam ediyor. Jimnastik  sporu Zonguldak’ta her geçen daha iyi yerlere geliyor. Ben tüm velilerden  küçük  çocuklarını spor jimnastik sporuna teşvik etmelerini  bekliyoruz. Bu sene Jimnastik il temsilcisi olarak ta görevlendirildim. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor.”

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi