Süper lige katılmayan Gökçebeyspor’un yerine alınan  Filyos Ateşspor, yeni sezon hazırlıklarını start verdi.
Antrenör  Taner Çalova nezaretinde  sezonun ilk çalışmasını yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcuları Kulüp Başkanı Mustafa Ruşen Kayıkçıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadılar.  Filyos Ateşspor’a her zaman destek veren  Avukat Laçin  Köktürk, antrenmanı ziyaret ederek  futbolculara  tatlı ikram etti ve ligde başarılar  diledi.
KADROSUNA 4 OYUNCU KATTI...
Ligde kalıcı olmak için çalışmalarını sürdüren Filyos Ateşspor yönetimi, iç transferde  kadrosunu büyük ölçüde korurken dış transferde ise  Taner Darıcı, Volkan Öztürk, Yunus Özer, Şafak Acar  ile anlaşmaya vardı. Yeni transferler  takımla birlikte çalışmalara başladı.
 HEDEF  KALICI OLMAK ...
Kulüp Başkanı Mustafa Ruşen Kayıkçıoğlu Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini  belirterek ,” Gökçebeyspor’un katılmaması üzerine Süper Lige davet edildik.  Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla görüştük. Lige katılmaya karar verdik. Yeni sezon çalışmalarına hayırlısı ile başladık. İç transferde  kadromuz  koruduk. Dış transferde 4 oyuncu  ile anlaştık. Birkaç oyuncuyu daha kadromuza katmak için görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız ligde kalıcı olmak ve ses getirmek” dedi

HABER: ERCAN  AYGÜN

Editör: Haber Merkezi