U15  Futbol İl Birinciliği müsabakaları sonrasında A grubunda şampiyon olan Kozlu Taşkömürüspor ile B Grubunda şampiyon  olan Sarayspor takımları ilimizi Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarında  temsil  etmeye hak kazanmışlardı. Kozlu Taşkömürü  antrenörü  Abdülkadir Kalyoncu ve  Sarayspor antrenörü  Turan Altıntaş, bir araya gelerek   rakipler hakkında durum değerlendirmesi yaptılar.

 Birbirlerine başarılar dileyen Kalyoncu ve  Altıntaş, 2 Zonguldak temsilcisinin Türkiye Şampiyonasında Final oynaması temennisinde  bulundular.

2 TAKIMDAN BİRİ  ŞAMPİYON OLSUN

Görüşlerini dile getiren Abdülkadir Kalyoncu, şu ifadelere yer verdi,” Dışarıda ilimizi çok iyi temsil etmeyi hedefliyoruz. Başarılı  olacağımıza inanıyorum. U15’te Zonguldak’ı 2 takım temsil edecek. İnşallah finalde karşılaşırız.İki takımdan biri  Türkiye Şampiyonluğunu  Zonguldak’a getir. Sarayspor geçen sene Türkiye ikincisi olmuştu. İnşallah bu sene  Türkiye Şampiyonu ilimizden çıkar.

YARIN KALAN HESABIMIZ VAR

 Zonguldak’ı temsil edecek olan iki takımdan birinin Türkiye Şampiyonu olması temennisinde bulunan 

Turan Altıntaş ise şöyle konuştu” İlimizde yapılan müsabakalar gerçekten çok çekişmeli geçti. Güzel bir performans sergileyerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Kozlu Taşkömürüspor ve Sarayspor, 2’si de  kaliteli  takım.  Biz geçen sene Türkiye ikincisi olarak tecrübe kazandık.  İnşallah iki takımdan biri şampiyon olur ve Zonguldak’a Türkiye Şampiyonluğunu getirir. Ben Kozlu Taşkömürüspor’a da başarılar diliyorum. Geçen sene yarın kalan bir işimiz var. İnşallah bu sene o hesabı kapatacağız. Gerek Kozlu Taşkümürüspor, gerekse Sarayspor bunu başaracak güçte. Zonguldak’ı en iyi şekilde  temsil edeceğiz” 

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi