2017-2018 sezonu Okullar arası Hokey Küçükler Kız-Erkek Türkiye Şampiyonası Grup müsabakaları Zonguldak’ta yapıldı.

20-23 Mayıs tarihleri arasında Fener sahasında yapılan müsabakalara; 

A GRUBU: Çanakkale 23 Eylül Orta Okul, Ankara Batıkent  Orta Okulu, Bolu 50 Yıl İzzet Baysal Orta Okulu

B GRUBU: Kocaeli Kubilay Orta Okulu, Zonguldak Kozlu Alpaslan Orta Okulu, İstanbul Özvatan  Orta Okulu

KIZLAR: Zonguldak Kozlu Alpaslan Orta Okulu, Muğla Kafaca Orta Okulu, Bolu Mengen Atatürk Orta Okulu, Ankara Ressam İbrahim Çallı Orta Okulu İstanbul Yenidoğan Fatih Orta Okulu  olmak üzere  erkeklerde 6, kızlarda 5 olmak üzene  toplan 11 takım katıldı.

3 gün süren maçlar sonunda ilk iki şu takımlardan oluştu:

Kızlar:Ankara Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu ile İstanbul Sancaktepe Yenidoğan Fatih Ortaokulu, Erkek: Kocaeli Kubilay Ortaokulu ile Bolu 50. Yıl İzzet Baysal  Ortaokulu.

Zonguldak grup müsabakalarını ilk 2 sırada takılmayan takımlar Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Şampiyon olan takımlara madalyaları verildi.

Zonguldak’ta güzel bir organizasyon  yapıldığını  belirten  Ankara Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Yıldırım Beyazıt, yaptığı açıklamada şunları söyledi ,”Zonguldak’ta 3  boyunca güzel müsabakalar oynadık. Başarılı olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Burada bizi üç gün boyunca ağırlayan Zonguldak halkına  ve güzel bir organizasyon yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyorum.”dedi. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi