BU SENE İDDİALIYIZ

BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da anlaşmaya varılan Ahmet Aslan ve Sinan Uzun, Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.
 Ziyarette konuşan Başkan Posbıyık, tesislerin A’dan Z’ye yenilendiği Bal Ligi’nde iddialı bir takım kurduklarını ve kadın futboluna da ağırlık verildiğini söyledi. 

BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, 2021-2022 sezonu öncesi Teknik Direktör Erhan Koç ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

STOPER VE FORVET TRANSFERİ 

Kdz. Ereğli Belediyespor 2’nci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yeni sezonda anlaşmaya varılan Stoper Ahmet Aslan ve Forvet Sinan Uzun, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti. Başkan Posbıyık, futbolcuları basına tanıtarak başarılar diledi. 
Transferlerin hayırlı olmasını dileyen Posbıyık şunları söyledi: 
SPOR TESİSLERİ A’DAN Z’YE YENİLENİYOR
“Halen, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için spor tesislerini yenilemeye çalışıyoruz. A’dan Z’ye değişiklik yapılıyor. Aynı zamanda erkek futbol takımının yanı sıra kız takımının da yatma yerleri yeniden inşa ediliyor; hızla ilerliyor çalışmalar. 
Ben Belediyespor Yönetim Kurulu’na başta İhsan Yazıcıoğlu olmak üzere şükranlarımı sunuyorum. Çok mutluyum. Yönetim Kurulu birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir şekilde çalışıyor. Herkesin herşeyden haberi oluyor. Aynı zamanda transfer komitesi de inanılmaz çalışıyor. Onlara şükranlarımı sunuyorum. Titiz çalışıyoruz. 
ŞEHİRDE BÜYÜK BİR HEYECAN VAR
Şehirde de büyük bir heyecan var. Taraftarlarda büyük heyecan var. Aynı zamanda spor camiasından, iş insanlarından telefonlar alıyorum. Maddi bakımdan da sıkıntımız yok kulüp olarak.
KADIN FUTBOLUNA DA AĞIRLIK VERİYORUZ
Sadece erkek takımına değil, kız takımına da gerekli ağrılığı verdik. Onların da aynı bütçesi var. Kız takımına da yakında transferler başlayacak. Oraya büyük bir ağırlık veriyoruz. 8 branşın hepsinin de spor camiasına en iyi şekilde hizmet vermesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 
BU SENE İDDİALIYIZ
Bu sene iddialıyız. Sinan Uzun gibi, Ahmet Aslan gibi arkadaşların katılmasıyla daha da iddialı hale gelmeye başladık. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Transferlerimiz devam edecek.”
Başkan Posbıyık, Kulüp 2’nci Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ile birlikte transfer edilen futbolcuların kariyeri hakkında basına bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi