Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk,  takımın içinde bulunduğu son durum hakkında bilgiler verdi.
Kanal Z  Televizyonunda Pazartesi günü ekranlara gelen Karşı-Karşıya isimli spor programında canlı yayın konuğu olan Öztürk, şehit madenci  formalarının satışları hakkında bilgiler verdi.
Şimdiye kadar 3000’e yakın forma sattıklarını belirten  Öztürk, destek olan herkese  teşekkür etti.
En büyük desteği 450 forma alan Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesinden gördüklerini söyleyen Öztürk, Genel Maden İşçileri Sendikasından ise  bu konuda olumsuz yanıt aldıklarını belirti.
DESTEĞİ GEÇTİK KÖSTEK OLMASINLAR

Öztürk konu ile ilgili u açıklamayı yaptı.”
Takıma gelir sağlamak için başlattığımız şehit madenci forması  satışları devam ediyor. Şu ana kadar 3000’e yakın forma  satıldı. Alanların hepsine teşekkür ediyoruz. En büyük desteği 450 forma alan Türk Metal Sendikası Ereğli şubesi verdi. Ben Sendika Başkanı, yöneticileri ve  işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum.
Genel Maden İşçileri Sendikasına da bir ziyaretimiz oldu.  Sendika Başkanına forma hediye ederek destek istedik. Aradan 1 ay geçti. Önceki gün sendika yöneticisi bir arkadaşımız  ile görüştük. Bize  forma  taleplerinin olmadığını iletti.
Saygıyla karşılıyoruz.
Birilerine telefon ediliyor ‘Siz çok forma aldınız. bize örnek teşkil edecek. Sıkıntıya gireceğiz’ diye önümüze taş koymaya çalışanlar var. Forma almayanlar önümüze köstek koymasın yeter. Biz zorla kimseye forma vermiyoruz. Bu gönüllülük işi. Herşey 
Zonguldak Kömürspor için” diye konuştu.
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi