FORMANI AL, TAKIMINA DESTEK OL!

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor’da kent protokolü, kulüp yönetim kurulu ve sporcular "Birlik ve Beraberlik Buluşması"nda bir araya geldi. Formalara ilgi yoğun... İlk formaları giyenler ilçe protokolü oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor, kent protokolü ile "Birlik ve Beraberlik Buluşması"nda bir araya geldi.

PROTOKOL EREĞLİSPOR

FORMASI GİYDİ

“Başarı için, şampiyonluk için… Formanı Al, Takımına Destek Ol!” kampanyası kapsamında formaları ilk giyenler, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye ve Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Soner Yavuz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş oldu. İlçe protokolü, 67 Numaralı Ereğli Belediyespor formaları giyerek kampanyaya destek oldu.

Ereğli Belediyespor Kulübü 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, kampanya yapılan transferler ve takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

EREĞLİ TARİHİNDE OLMADIĞI

KADAR BİRLİKTELİK VAR

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, yaptığı konuşmada “Ereğli’nin tarihinde olmadığı kadar bir birliktelik var. Her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu şehrin takımını hak ettiği yere elbirliği ile çıkaralım. Mücadeleye devam edeceğiz. Bizler her zaman yanınızdayız” dedi.

HERKESİN BU KENT İÇİN

SAVAŞMASI LAZIM

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğli Belediyespr Kulüp Başkanı Halil Posbıyık konuşmasında şunları söyledi: Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Her konuda birlik ve berberlik içinde olmamız gerek. Siyaset, siyaset meydanlarında kalmalı. El ele vererek bu kentte yaşayan insanların refahını yükseltmek zorundayız. Sporda sanatta, kültürde, hizmetlerde iyi noktalara gelmemiz için çalışmalıyız. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Sporu, mücadeleci bir takımla, ahlaki değerlere bağlı kalarak yapmalıyız. Herkesin bu kent takımı için çalışması lazım. Gerçekten iyi bir ekiple yola çıktık. Elimizden geleni yapıyoruz. Ekonomik sıkıntıların yüksek olduğu zamanda, yeni projelerle takımı ayakta tutmak için herkes elinden geleni yapıyor. Son derece memnunum. Başarıya doğru yürümeye başladık. Devamını getirmemiz sart. Ereğli halkının da bu kampanyaya destek vereceğinden kuşkum yok."

HER FORMA BİZİM İÇİN BiR RUHTUR

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu konuşmasında, başarının temeli inanmak ve koşuşturmak” diyerek “Kaymakamlık olarak bize ne düşerse hazırız. Bütün kuruluşların yanında olduk. Belediyenin düzgün bir iş yaptığını başarılı proje yaptığını görüyorum. Kulübümüzün tesisleri güzel. Sporculara verdiği imkanlar güzel. Belediyemiz taşın altına elini koyuyor. Herkes çaba içinde. Herkes bu formayı alarak destek olmalı. Takım ruhunu yakalamak önemli. Formayı alan her kişi bizim için bir ruhtur. Ben de elimden gelen desteği vermeye hazırım."

100 TL’den satışa sunulan formalara  Ereğli halkının büyük ilgi gösterdiği ve 1 hafta içinde 5000’e yakın forma satıldığı  öğrenildi. Kdz.Ereğli Belediyespor yönetimini  lig başlayana kadar 20-25 bin forma satmayı hedeflediklerini öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi