Zonguldak’ta sentetik yüzeyli futbol sahalarının bazılarının zemini yenilenirken, bazı yerlere ise yeniden  saha yapılıyor.

Bakanlığın gönderdiği ödenek  ile sahaların yapılıma  başlanıyor.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Gençlik  ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i ziyaret ederek yeni yapılacak olan tesisler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

TESİS KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yenilenecek olan tesislerin yeni sezona yetiştirileceğini belirterek şunları söyledi, “ Yeni sezon öncesinde ilimizdeki bazı tesisleri yenilemek  ve  saha oymayan yerlere yeni tesis yapmak için çalışmalarımız sürüyor. Bakanlığımızın çıkardığı ödeneklerin gelmeye başlaması ile birlikte  ihaleleri gerçekleştirmeye başlıyoruz. İnşallah bu tesislerimiz yeni sezona yetişecek. Zonguldak spor camiasına şimdiden  hazırlı olsun, Yatırımlarımız devam edecek.

AMATÖR SPOR EN İYİ ŞARTLARDA YAPILACAK

ASKF Başkanı Kemal Demir ise  tesis anlamında  güzel çalışmalara imza atıldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Demir, şunları söyledi,” Tesislerimizdeki eksikleri görüşmek ve  yapılacak olan yeni tesisler hakkında bilgi alışverişi yapmak için Müdürümüzle bir araya geldik.  Zonguldak’a  yeni tesis kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Mevcut bazı tesislerimiz yenilenecek. Gökçebey, Üzülmez,  Beycuma gibi   bölgelerimize ise  yeni sahalar yapılacak. Amatör sporun en iyi şartlarda yapılması için  çalışmalarımız sürüyor. Zonguldak spor camiasına  hayırlı olsun.”

İfadelerini kullandı.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi