TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular Cumartesi günü oynayacakları Manisa FK ile oynayacakları  karşılaşma öncesi bugün kente geldiler. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kamp çalışması ile sürdüren Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular, geçtiğimiz Cumartesi günü sora eren kamp sonrası alacaklarının ödenmediği gerekçesi ile  şehre dönmemişlerdi.Yönetim kurulu yapmış olduğu yoğun girişimler sonrası kendi arasında topladığı bir miktar parayı futbolcuların hesaplarına yatırarak  dönmeleri çağrısında bulunmuştu.Futbolcular ile  yapılan yoğun görüşmelerde  kalan alacaklarının en kısa sürede ödeneceği belirtildi. Bu gelişme üzerine  futbolcular kente döndüler.

Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı  Hakan Hürfikir ve takım kaptanı Sinan Ören, futbolcular  bir toplantı yaparak  fikir alışverişinde bulundu. 

İLK İDMANA ÇIKTILAR

Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular,AŞ Başkanı Hakan Hürfikir ile yaptıkları toplantının ardından ilk antrenmanını  akşam saat 17.00’da Fener sentetik sahada yaptılar.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi