TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Çaycuma ilçesinde yaptığı kamp çalışması  devam ediyor. Antrenör Barış Şeref nezaretinde  Çaycuma ilçe  stadyumunda  günde çift idman yapan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, sezonun ikinci yarısına hazırlanıyor.

Çalışmaları hakkında bilgi veren antrenör  Barış Şeref şunları söyledi,” Pazartesi günü başlayan kamp  çalışmaları devam ediyor. Günde çift idman yapıyoruz.  Ortamımız gayet güzel, Oyuncularımız özveri ile çalışıyor. Bu arada aramızdan bazı arkadaşlarımız ayrıldı. Transfer çalışmalarız ise devam ediyor.

 Ancak biz öncelikle kadromuzda yer alan  futbolcularımızın  alacaklarını ödemeliyiz. Onlarda bir ödeme bekliyor. Oyuncularımla her gün konuşuyorum. Onlara gerekenin yapılacağını söyleyerek moral veriyorum. Yönetim kurulumuz bunun için uğraşıyor.  İnşallah şehrin ileri gelenleri destek olur. Futbolcularımıza biraz olsun ödeme  yaparız. Dış transferde   eksik bölgelere  takviye yaparız.  Grubumuzda parası olan rakipler önemli takviyeler yapıyor.  Onun için Valimiz ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere bu takıma  destek olunsun. Sezonu  iyi bir yerde  bitirelim” diye  konuştu. HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi