İkinci Ligde mücadele edecek olan Zonguldakspor’un Kulüp Başkanı  Süleyman Caner, transfer çalışmaları hakkında  gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmalarına  önümüzdeki günlerde hız  vereceklerini belirten Caner, mevcut kadroda bulunan oyuncaları  göndermek gibi bir düşüncelerinin olmadığını, onları  ellerinde tutmak için ellerinden gelen fedakarlıkları  yapacaklarını belirtti.

Caner, şöyle  konuştu,” Zonguldakspor’a  maddi gelir sağlamak amacı ile Vali Bey’in yapmış olduğu kampanyayı kendisi takip ediyor. Bu hafta kendisinden bilgi alacağız. İnşallah olumlu sonuç alırız. Hoca konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Elimizde olan futbolcuları yine bizimle tutmaya çalışıyoruz. Onun yanı sıra transfer komitesindeki Hakan Hürfikir arkadaşımız gerekli çalışmaları yapıyor. İnşallah iyi bir hava yakalarız. Kent olarak bir hava yakalayabilmek oldukça önemli.  İyi bir hava yakalarsak enerji sezonda futbolculara ve taraftara yansır. Sonuçta iyi olur.” dedi.

ONUR’U TUTMAYA ÇALIŞACAĞIZ OKAN’I GERİ ALABİLİRİZ

Geçtiğimiz  sezon devre arasında Keçiörengücü’ne transfer olan Okan Eken’in geri alabileceklerini, yıldız  futbolcu  Onur Eriş’i ise elde tutmak için tüm imkanları seferber edeceklerini anlatan  Caner, sözlerine şöyle sürdürdü,“Onur’a teklifler var. Biz bu tekliflere yok diyemeyiz. Ama bizim gönlümüz imkanlarımızın en üstüne çıkarak, kent olarak bir fedakarlık yaparak, burada kalmasından yana. Okan’ı Keçiörengücü’ne verdiğimiz zaman Hakan arkadaşımız sözleşmesine 250 Bin TL’lik maddeyi koydurmuştu. 250 Bin TL’yi bulduğumuz zaman Okan’ın geri dönmesi neden olmasın? Okan bizim çocuğumuz. Bizim bir parçamız. Bizde daha başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü bu kent onu seviyor. Kent ve taraftarla bütünleşmiş bir çocuğumuz. İnşallah takıma tekrar döndürürüz.” şeklinde konuştu. (SPOR SERVİSİ)

Editör: Haber Merkezi