TFF İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,sezonun ilk yarısını  23 puanla  9’uncu sırada tamamladı.11 Ocak’ta başlayacak olan ikinci yarı maçları öncesinde Antalya’da 2 hafta  kamp yapan Zonguldak Kömürspor’lu futbolcular alacaklarının bir kısmının ödenmemesi durumunda şehre dönmeyeceklerini açıklamışlardı.

Yönetim kurulu  yapmış olduğu girişimler sonrası  kendi aralarında yaklaşık kaynak oluşturuldu. Toplanan para  futbolcuların hesaplarına  bugün yatırılacak.Dün  dönmeleri gereken futbolcuların, bir günlük gecikmenin ardından bugün şehre gelerek çalışmalara başlaması bekleniyor.

Yönetim kurulu olarak  bir miktar paranın futbolcuların hesaplarına bugün itibari ile yatırılacağını belirten Futbol Şube Sorumlusu  Hacı Demir ‘ Zonguldak Kömürspor’da kimsenin parası kalmaz. Hepsini kurusu kurusuna ödeyeceğiz’  diye konuştu.

Demir, şu ifadelere yer verdi”Tüm kulüplerde olduğu gibi bizim kulüpte de maddi sıkıntı var. Bu sıkıntıları  aşmak için yoğun çaba harcıyoruz. Futbolcularımız Antalya kampında iken bir sıkıntı oldu. Yönetim olarak  kendi aramızda bir miktar para toplayarak futbolcularımızın hesabına yatırıyoruz. Bazı yerlerden beklentilerimiz var. Kaynak arayışlarımız sürüyor. Oralardan gelecek olan paraları da futbolculara aktaracağız. Zonguldak Kömürspor’da kimsenin parası kalmaz. Alacaklarını kuruşu kuruşuna ödeyeceğiz. Futbolcularımız ellerinden geldiğince bu takımı  başarılı kılmak için mücadele ediyorlar. Bugün gelerek  çalışmalara başlayacaklar” diye konuştu

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi