Zonguldaklı antrenörler  futboldan uzak kaldıkları zamanı toprakla ilgilenerek geçirdiler.

Korona Virüs ile mücadele kapsamında    futbol müsabakalarının ertelenmesi üzerine 90 gündür sahalardan uzak kalan  antrenörler bu süreyi hobi bahçesi  yaparak değerlendiler.

Karaelmas Kemal  Köksal Stadyumu  kapalı tribünleri  altında bulunan  soyumda odalarındaki  boş alanı  çöplerden ve dikenlerden  arındıran antrenörler bu alanı işleyerek hobi bahçesi  haline getirdiler. Soyunma odalarının önümde  çevre düzenlemesi yapan  futbol  adamları  bu alana   çiçek, domates, fasulye, biber, salatalık gibi  bitkiler ekiler.

Futboldan uzak kaldıkları zamanda  ektikleri bitkilere gözü gibi bakan antrenörler, onların büyümelerini  gördükleri zaman çok mutlu olduklarını  ifade ettiler.

Bahçeye büyük emek veren Üzülmezspor antrenörü  Muzaffer Kılıç ,” Biliyorsunuz Korana Virüs dolayısı ile  müsabakalar ve antrenmanlar iptal edilmişti.  Evde kalmıştık. Biz bu süreçte soyunma odalarımınız önünde çevri düzenlemesi ve temizlik çalışması yaptık. Çöp ve dikenlerde dolu olan  alanı  temizleyip  hobi bahçesi yaptık. Bitkiler ektik.  Futbolcularımıza verdiğimiz sevkati bilkelerimize veriyoruz. Toprakla  uğraşmak insanı rahatlatıyor. Biz futbolsuz günleri bu şekilde geçirdik.”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi