U19 Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarının bir ayağı ilimizde yapılıyor. 15-18 Mayıs tarihleri arasında oynanan müsabakalara İstanbul Batı Trakya Türkleri, Ankara Demirspor, Samsun Atakum Belediyespor, İstanbul İFA Spor, Ankara Yenimahallespor ve Trabzon Telekomspor takımları  katılıyor. Cumartesi günü sona erecek olan karşılaşmalar sonunda birinci olan takım Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı  kazanacak.

Kozlu sahasında  oynanan ilk   maçta Trabzon Telekomspor- Ankara Yenimahallespor takımları kozlu sahasında  karşı karşıya geldi. 

Müsabakaya Zonguldak spor camiası büyük ilgi gösterdi.  Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Kemal Demir, Futbol İl temsilcisi Metin Malkoç, TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, TFF Ankara Bölge Antrenörü Muammer Birdal,İl Hakem Kurulu üyesi Erol Demir,Saha Komiserleri Derneği Başkanı  Bülent Tuna ve sporseverler müsabakalara büyük ilgi gösterdi.

Bayram Çiv’in yönettiği  ve Trabzon Tekekomspor ile Ankara Yenimahallespor takımları arasında oynanan   günün ilk maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Sergiledikleri performansla beğeni alan iki takım oyuncuları  izleyenlere keyiflin dakikalar yaşattılar.

Büyük çekişmeye sahne olan müsabaka karşılıklı gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

İFA KAZANMASINI BİLDİ:1-0

Dün oynanan diğer maçta İstanbul temsilcisi İfaspor, Ankara Demirspor’u 1-0 mağlup ederek  iyi bir başlangıç yaptı.

Futbol il temsilcisi Metin Malkoç, ASKF ve Futbol İl temsilciliği olarak katılan tüm takımlara başarılar dileyerek centilmence  geçmesi temennisinde bulundu.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi