Zonguldak Kömürspor’un başarılı sağ beki  Kemal Cingirt, Bandırma karşısında galibiyet kaçıran taraf olduklarını söyledi.

 İyi mücadele ettikleri karşılaşmada rakip oyuncuların bireysel  becerileri ile  kalelerinde gol gördüklerini, 2-0 geriye düşmelerine rağmen üstün bir oyun sergileyerek galibiyeti kaçırdıklarını belirten Kemal Cingirt, deplasmanda alınan 1 puanında önemli olduğunu söyledi.

GALİP DÖNEBİRDİK...

Kemal Cingirt yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Karşılaşmaya iyi başlamıştık. Bir anlık hatadan dolayı  gol yedik. Rakip oyuncu yeteneği ile  güzel bir gol attı. İyi oynuyorduk. Bizde gol atabilirdik. Skoru biz bulmuş olsak maç daha farklı olabilirdi.2-0 geri düştük ama oyuncu değişikleri oldu ve takım maçı bırakmadı. Bu arada gol attık. Sonra bir gol daha bulduk. Üstüne 3 golü de bulabilirdik. Emre Kara ile net bir gol kaçırdık. Golü bulsak güzel bir galibiyet olacaktı. 2-0’dan 2-2 yakalamakta takım açısından güzel oldu. 2-0 geri düştüğümüzde bile  hiç umutsuzluk olmadık.Son saniyeye kadar  kazanacağımızı düşünüyorduk. Zaten galibiyeti kaçıran taraf olduk. 2-0’dan geriye gelince rakip iyice düştü. O arada bir gol bulmuş olsak kesin galip gelecektik. Olsun 2-0’dan beraberliği yakalamakta güzel. 1 puan hiç yoktan iyidir.

 ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK...

Cumartesi günü oynayacakları Şanlıurfa maçını kazanarak ilk 5’e yerleşmek istediklerini belirten Kemal, sözlerini şöyle tamamladı.

’Bu hafta Şanlıurfa ile oynayacağız. Eğer yendiğimiz takdirde kendimizi ilk beşin içerisine atmış olacağız. Önemli bir maç. Taraftar desteğimiz olacak. Bu maç bizim  için daha değerli bir hale geldi. Taraftarlarımızın desteği ile  bu maçı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz’

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi