Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kımızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynadığı maçta  Bugsaş ile 2-2 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı. Ligde iki maç sonra puanla tanışan  Zonguldak Kömürspor, ilk yarının son maçında kendi sahasında Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarına  bugün başlayacak olan Kırımı-Lacivertli oyuncular  rakibini yenerek devreyi galibiyetle kapatmak istiyor.

ŞEHRİMİZİN TEK PROFESYONEL TAKIMINA SAHİP ÇIKALIM

Ligin ilk yarısının son maçında  kendi sahasında  Etimesgut Belediyespor’u konuk edeceklerini belirten Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, tüm taraftarları Pazar günü tribünlerde görmek istediklerini belirterekFutbol branşınsa şehrin tek takımı olan Zonguldak  Kömürspor’a destek  olunmasını istedi.

Caner şunları söyledi,” Takımımız  sıkıntılı bir süreçten  geçiyor. Bu sıkıntıyı beraberlik içinde aşacağımıza inanıyoruz. Pazar günü Ankara deplasmanında   Bugsaş spor ile 2-2 berabere kaldık.  Galibiyet için mücadele etmiştik. Ama olmadı. 1 puan da hiç yoktan iyidir.

  İlk  yarının son maçında  Pazar günü kendi sahamızda  Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp  evre arasına galibiyetle girmek istiyoruz.” Dedi

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi