Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, 2018-2019 sezonunda  kendi sahasındaki son maçını Bakspor ile oynadı. Gençlerden kurulu kadro ile çıktığı  karşılaşmada   rakibi  ile  90 dakika başa baş bir oyun sergileyen Zonguldak Kömürspor’lu  futbolcular, son saniye golüne engel olamayınca sahadan 1-0 yenilgi ile yarıldılar.

 Bu sezon kendi sahasındaki son maçını oynayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular, önümüzdeki hafta Ankara deplasmanında oynayacakları Etimesgut Belediyespor maçı ile   ligi tamamlayacaklar.

Baksspor maçını kazanarak  galibiyetle veda etmek istediklerini belirten Zonguldak Kömürspor Teknik Direktör  Cahit Terzi, taraftarlarına bu sevinci yaşatamadıkları için üzgün olduklarını, Ankara’da oynayacakları son hafta müsabakasında Etimesgut’u yeterek  sezonu galibiyetle tamamlamak amacında olduklarını söyledi.

Bu sezon vasat bir grafik sergileyen Kırmızı-Lacivertli futbolcular, oynadıkları 33 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik 13 yenilgi alarak son haftaya 42 puanla 10’uncu  sırada girdiler.

HABER:ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi