Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz 21’inci hafta maçınde deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı İnegöl maçının hazırlıklarını dün  yaptığı son antrenmanla tamamladı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapılan antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan teknik patron Serkan Afacan, onlara İnegöl maçının önemini anlattı.

Isınma  hareketleri ile başlayan çalışma teknik taktik ve şut çalışması ile tamamlandı.

Son çalışmasını dün yapan Kırmızı –Lacivertli temsilcimiz zorlu karşılaşma için bugün Bursa’ya hareket etti.

İnegöl maçından galibiyetle dönmeleri halinde  hesapların yeniden yapılacağını belirten takım kaptanı kaleci Sinan Ören, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Kırklareli maçı galibiyeti bizi ve camiamızı memnun etti. Tabi bunun devamlılığı ve sürekliliği önemli.Galibiyet serisini  devam ettirebilmemiz için önümüzde iyi bir fırsat var. Rakibimiz olarak gördüğümüz İnegölspor ile karşılaşacağız.Rakibimiz iyi bir takım. Ama bizde kazanmak istiyoruz. Zorlu deplasmandan iyi bir skorla  dönmeyi hedefliyoruz. Eğer galip gelirsek  grubumuzda taşlar yerinden oynar. Çünkü alacağımız üç puanla iddialı konuma gelebiliriz. Fikstür avantajımız olacak. Rakiplerimiz hep bize gelecek. İnegöl maçını kazanırsak  önümüzü daha net görürüz.” dedi

Ligde  geride kalan müsabakalarda 20 haftada 28 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, puan cetvelinin 9’inci sırasında, 31 puanı bulunan  İnegölspor ise 6’ıncı basamakta bulunuyor.

Pazar günü saat 13.30’da  İnegöl ilçe stadyumunda oynanacak maçı  İstanbul Bölgesinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi