TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor transfer politikasında bu sezon gençlere biraz daha ağırlık verdi. Alt yapıdan A takıma aldığı genç aldığı oyunların yanı sıra  başka takımlardan gençleri takviye yapan yönetim kurulu, geleceğe yatırım yaptı. Takıma uzun yıllar hizmet edecek genç bir kadro kurma adına başlatılan çalışmalarda  gelecek vaad eden oyuncular alındı.
BİZİMDE HAYALİMİZ VAR

 Alt yapıdan A takıma alınarak profesyonel yapılan Yiğit Karaman şunları söyledi,”Biz alt yapıdan A takıma yükseldik. Sezonun başlamasına az bir zaman kaldı, çok çalışıp takıma faydalı olmak için elimizden geleni yapıyoruz.  İnşallah uzun yıllar Zonguldak Kömürspor’a hizmet etmek istiyoruz.
ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Arhan Çakıroğlu, ise  çok çalışarak Zonguldak Kömürspor’a uzun yıllar hizmet etmek istediklerini belirterek şunları söylediler” Alt yapıdan A takıma yükseldik. İnşallah  çok çalışıp formayı almak ve uzun yıllar bu takıma hizmet etmek istiyoruz.  Takımın başarısı için elimizden geleni yapacağız. Bizim  hedefimiz var. Hedefimize ilerlerken takıma katkı vermek en büyük  hedefimiz. Bu hedefte çok  çalışacağız”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi