BAL ligine yükselmek için Devrek Belediyespor ile baraj maçı oynayacak olan Gelikspor,  çalışmalarına tüm hızıyla devam  ediyor. Yaklaşık 1 aydır yaptığı  antrenmanlarla baraj maçına  bilenen Gelikspor, oynadığı  hazırlık maçları ile takımdaki son eksikleri gideriyor. Daha önce  Boluspor U21,  Amasraspor ve  İstasyon Gemicilerspor U19 takımı ile  hazırlık maçı onayan Gelikspor,Baraj maçı öncesi en ciddi sınavına yarın ( Çarşamba günü) çıkıyor.

 Mavi-Beyazlı ekip TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ile  saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda bir hazırlık maçı yapacak.

Antrenör Gökhan Konmuş, 5 Mayıs’ta oynanması düşünülen baraj maçı öncesi ciddi bir rakiple  hazırlık maçı yaparak takımının son durumunu görecek ve eksikleri  tespit edecek.

TEKNİK  TOPLANTI YAPILACAK

Öte yandan Gelikspor ile Devrek Belediyespor takımları arasında 5 Mayıs’ta oynanması  planlanan baraj maçının teknik toplantısı  yarın ( Çarşamba günü) yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında yapılacak toplantıda   baraj maçı ile ilgili  son detaylar karara bağlanacak.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi