Süper Amatör Köme Şampiyonu Gelikspor ile TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta  mücadele eden Zonguldak Kömürspor takımları  hazırlık  maçında karşı karşıya geldiler.

BAL ligine yükselmek için Devrek Belediyespor ile  baraj maçı  oynayacak olan Gelikspor, 5 Mayıs’ta  oynanacak maç öncesi son hazırlıklarını yapıyor.

Bu doğrultuda  güçlü rakibi Zonguldak Kömürspor ile karşılaşan  Gelikspor’da antrenör Gökhan Konmuş, takımındaki son eksikleri  tespit etti.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanan müsabakayı  Metin Doğan yönetti.

Gelikspor sahaya  Özcan, Yasin, Oğuzhan, Mesut, Turgut, Uğurcan, Onur, Tolga, Gökhan, Ali Efsat, Orhan Veli ‘den  oluşan as kadrosu ile çıkarken,

Zonguldak Kömürspor ise Mustafa, Cömert, Ege, Doğukan, Rıdvan,  Akif, Semih, Kaan,Onur, İsmail, Tezcan’ dan oluşan genç bir 11 ile mücadele etti.

Çekişmeli geçen maçta Gelikspor antrenöre Gökhan Konmuş, takımındaki eksikleri tespit etmeye çalışırken, Zonguldak Kömürspor antrenörü   Cahit Terzi ise  genç oyuncularının son durumunu  görme imkanı buldu.

İlk yarısı  0-0 sona eren müsabakanın ikinci yarısında daha etkili olan Zonguldak Kömürspor Cömert’in  attığı 2 golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi