Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan ve kurduğu kadro ile şampiyonluğu hedefleyen Gelikspor, yeni sezon hazırlıklarına  Kurucaşile’de yaptığı kamp çalışması ile devam ediyor.

Antrenör Gökhan Konmuş ve Yardımcısı Birol Yılmaz nezaretinde  yaptığı  çalışmalarla lige hazırlanan  Gelikspor, sezon sonunda  şampiyonluğu hedefliyor.

Kamp çalışmalarına Cuma günü başladıklarını belirten  Antrenör Gökhan Konmuş yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Başkanımız ve yönetimimiz bize her türlü desteği veriyor. Çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. Oyuncularımız özverili bir şekilde  çalışıyor. İnşallah sezon sonunda  hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşıp bu takımı BAL Ligi'ne çıkartacağız” dedi 

SİYAH İNCİ DENENİYOR...

 Kadrosuna takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Gelikspor, Kolombiyalı  orta saha oyuncusu Santos ve stoper Alejandro’yu denemeye aldı. Tecrübeli Antrenör Gökhan konmuş, iki futbolcunun bir süre  antrenmana  çıkacağını, kalıp kalmayacakları  kararı  gösterecekleri performansa göre daha sonra vereceklerini belirtti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi