Süper Amatör Süper Küme B Grubunda mücadele edecek olan Gelikspor, prensipte anlaştığı ve takımla birlikte antrenmanlara çıkan futbolcuları için resmi imza töreni düzenledi.
Takımın başına tecrübeli antrenör Yılmaz Yavuz'u getiren Mavi- Beyazlı ekip anlaşmaya vardığı futbolculara resmi imzaları attırdı. Belediye
Başkanı Burhan Sezgin,  Kulüp Bakanı Resul Cesur, yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Yılmaz Yavuz, yardımcı antrenör Taner Darıcı'nın yer aldığı törende iç ve dış transferde anlaşmaya varılan toplam 20 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
Mavi-Beyazlı ekip dış transferde;
İskenderun’dan stoper Onur Çolak, santrafor Tahacan Uysal, Boluspor’dan orta saha Ahmet Kelebek, Gaziantep’ten orta saha Barış Korkmaz, Kozlu Belediyespor’dan forvet Ali Efsat Aydın, Çaydeğirmeni Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Tolga Bayrak, Kilimli Belediyespor’dan Tolga Aktekin, Emre Bahar, kaleci Hamit Çevik, Perşembe Belediyespor’dan kanat oyuncusu Selçuk Kahraman, stoper Resul Şindi orta daha oyuncusu Okan Gemicioğlu, Ayicispor’dan Mehmet Akbulut, Şerefcan Ece'yi renklerine bağladı.
İç transferde ise
 Özgür Nezor. Yasin Yazıcı, Uğurcan Şen, Birkan Tutkan, Mehmet Emin Boz ve Ferdi Çağlar ile yeniden anlaşmaya vardı. Haber Ercan Aygün

Editör: Haber Merkezi