TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da ligin ikinci yarısına güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli ekip  Altınordu, Göztepe, Altay gibi takımların elit takımlarında forma giyen kanat oyuncusu  Melik işlek ile 1.5 yıldır sözleşme imzaladı.

 Zonguldak Kömürspor’a geldiği için mutlu  olduğu belirten Melih, kendisini göstererek takıma  faydalı olacağını ifada ederek şunları söyledi”  Altınordu, Göztepe, Altay gibi  takımların alt yapı ve elit takımlarında  forma  giydim. Gençlere önem veren Zonguldak Kömürspor’u  tercin ettim. 1.5 yıllık anlaşmaya vardım. Her iki taraftar  için hayırlı olsun. Hedefim takıma faydalı olmak. Hem kendim, hem Zonguldak Kömürspor’u iyi yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağım. Kendimi  ispatlayıp  takıma faydalı olacağımıza inanıyorum. Sağ ve sol kanatta  görev yapıyorum.bu  fırsatı değerlendirip  iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.”

GELECEĞE YATIRIM

12  Mart 2001 doğumlu olan  Melih İşlek,  futbola Altınor’da başladı. daha sonra  Altay, Göztepe ve yine Altay’ın U14’ten U19’a kadar elit takımlarında  forma giydi. Kariyerinde  39 gol  attı. Kırmızı-Lacivertli  ekiple 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Melih,hem kendini  kanıtlama, hem de Zonguldak Kömrüspor’a katkı sağlamak adına elinden geleni yapacağını belirtti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi