Zonguldak  Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi tarafından Kültür ve Sanat yarışmaları düzenlenecek. Türk Sanat Müziği, Şiir Okuma yarışması, Bilgi yarışması ve Tiyatro yarışması olmak üzere 4 dalda  yapılacak olan yarışmalara katılmak isteyenler baş vurularını  Gençlik Merkezi’ne yapabilecekler.
Sanat Müziği yarışması baş vuru tarihi 6 Şubat’ta,  Şiir Okuma yarışması baş vurusu 13 Şubat’ta  Bilgi yarışması baş vurusu 15 Şubat’ta, Tiyatro yarışması baş vurusu 20 Şubat’ta sona erecek.
13 Şubat’ta başlayacak olan kültür ve  sanat  yarışmaları hakkında bilgiler veren Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, sanata hevesli olan gençleri yetenek dallarına göre yarışmaya katılmaya davet ederek şunları söyledi” Her yıl olduğu gibi bu yılda kültür, sanat yarışmalarımızı yapacağız. Hazırlıklarımız devam ediyor. Yarışmalarımızı Şubat ayı içinde gerçekleştireceğiz. Türk Müziği, şiir, bilgi ve tiyatro  olmak üzere 4 dalda yarışma yapacağız.Katılımın yüksek olmasını bekliyoruz. Katılmak isteyenler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi’ne müracaat yapabilir. Müracaatları aldıktan sonra ön elemeleri yapacağız. Sanata hevesli olan gençlerimiz yeteneklerine göre sanat dallarına yönelebilirler. Ben katılacak olan tüm  gençlerimize başarılar diliyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi