Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her sene olduğu gibi bu senede gençlik kampları düzenlenecek. Doğa ve Deniz olmak üzere  iki grupta düzenlenecek  kamplara katılmak isteyen gençler Gençlik ve Spor il Müdürlüğü’nden gerekli bilgileri alabilecek.
Tüm gençleri kamplara katılmaya davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yaptığı açıklamada şunları söyledi” Bakanlığımız tarafından  her sene olduğu gibi bu sene de doğa ve deniz kampları düzenlenecek. 12-16 yaş arası gençler için deniz, 16-29 yaş arası gençlerimiz için dğa kampları düzenlenecek. Katılmak isteyenler Gençlik ve Spor Bakanlığına  internet üzerinden  kayıt yaptırabilecek. Müracaat edenler arasından belirli kriterlere uyan gençler arasından  liste oluşturulacak. Kontenjanımız bu sene arttı.
 Spor bakanlığımız tarafından organize  edilen kamplara katılan gençlerimiz 5 gün süre ile  her acıdan güzel  gün geçireceklerdir. Ben tüm  gençlerimizi kamplara katılmaya  davet ediyorum. Gerekli bilgileri İl Müdürlüğümüzden  alabilirler”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi