Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi tarafından  kan bağışı kampanyası düzenlenecek. 

3 Ekim Perşembe günü saat 10.00-18.00 arası Gençlik Merkezinde düzenlenecek kampanyaya katılımın yüksek olması bekleniyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Hamza Gök, herkese  çağrıda bulunarak şunları söyledi;

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2019 yılını gönüllülük yılı olarak beminsedi. Bizde bu anlamda  kan bağışı kampanyası düzenlemeyi uygun gördük.  Çünkü kan her insanın ihtiyaç duyabileceği, acil değil sürekli bir ihtiyaç olması sebebi  ile bu şekilde etkinlik yapacağız. İhtiyaç sahibi insanlara biraz olsun fayda sağlayabilirsek ne mutlu bize . Düzenlediğimiz etkinliğe tüm gençlerimizi ve Zonguldak kaklını davet ediyoruz”

FESTİVALDE DEVREK BASTONUNU TANITACAKLAR

Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Gök, tüm gençleri faaliyetlere katılmaya davet ederek sözlerini şöyle sürdürdü”  Gençlik merkezleri olarak yeni sezonda Akademi ve Kulüp faaliyetlerimize devam ediyoruz. Yeni kurslarımızı açıyoruz. Yaşayan kültürlerimizden Devrek Bastonu ekibimiz İstanbul’a  festivale davet edildi. Orada Zonguldak ve Devrek bastonunu tanıtacaklar. Bu şekildeki faaliyetlerle gençlerimizi sosyal, kültürel ve sanatsal  anlamda kendilerini geliştirmeleri adına her türlü faaliyet ve etkinlikleri yapmaya çalışıyoruz” dedi.

HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi