Zonguldak Gençlik Merkezi’nde  yapılan faaliyetlere katılım her geçen gün artıyor.

Yeni binasında güzel bir ortamda hizmet veren Gençlik Merkezi’ne gelen çocuklar ve gençler satranç, domino,langırt, mangala gibi oyunlar oynayarak hoşca vakit geçiriyorlar. Gençlik Merkezi tarafından  açılan kurslara  katılan gençler, aynı zamanda kitap okuma  etkinliklerine katılıyorlar.

 Gençler ve çocuklarla yakından ilgilenen Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir, onlarla birlikte oyunlar oynuyor, etkinliklere katılıyor.

Gençlik Merkezi’ne herkesi beklediklerini belirten Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi,” Gençlik Merkezlerimizi  cazibe merkezleri haline getirmek için çalışmalarımız sürüyor.İlgi her geçen gün artıyor. Gelen  gençler bir takım eğlenceli  oyunlar oynayarak güzel vakit geçiriyor. Bizde unutulmaya yüz tutmuş eskiden  sıkça oynanan  oyunları gençlerimize  yeniden sevdirmek için çalışıyoruz. Ayrıca Bağlama,  resim, el sanatları, dil dersleri gibi birçok alanda kurslar düzenliyoruz. Kitap okuma  etkinlikleri düzenliyoruz. Oyunların yanı sıra kültürel faaliyetler  ve çeşitli  etkinlikler düzenliyoruz. Öğrencilerimiz bu merkezleri doldurmaları bizi mutlu ediyor. Ben  tüm gençlerimizi  etkinliklere  katılmaya davet ediyorum”

 HABER: ERCAN AYGÜN


Editör: Haber Merkezi