Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği Zonguldak Gençlik Şöleni Futbol turnuvası kuraları gençlik merkezinde çekildi. 4 takımın yer alacağı turnuva 13-14 Aralık 2018 tarihlerinde Fener Sahası’nda gerçekleştirilecek.

Farklı gençlerin gençlik merkezini ve diğer kurumları tanımaları, birbiriyle kaynaşmaları, serbest zamanlarını değerlendirmeleri amacıyla düzenlenen proje 2 gün sürecektir. 13 Aralık 2018’de takımlar birbiriyle karşılaşacak, 14 Aralık 2018’de 3.lük maçı ve ardından final maçı yapılacak.

Konu hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan  Yüksel, şunları söyledi,” Gençlik Şöleni kapsamında  futbol turnuvası düzenleyeceğiz. 4 takım katılacak. Bugün saat 10.00’da açılışı yapacağız. Amcamız kurumlar içindeki personellerin  kaynaşmasını  sağlamaktır. Bize destek veren Zonguldak belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü’ne  teşekkür ediyoruz. Ben katılan tüm takımlara başaralar diliyorum”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi