Giresun’dan Zonguldak’a atanan ve görevine başlayan  İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik ekip ve futbolculara yeni sezonda başarılar diledi.
Fener sentetik sahada yapılan antrenmanı  ziyaret eden  İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, Mali İşler Sorumlusu Adil Dilaver, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, teknik patron Cafer Aydın ile bir süre sohbet ederek takım hakkında bilgiler aldı.
Samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında  polis memurları  yanlarında getirdikleri tatlı ve çiçekleri  futbolculara ikram atiler.
Emniyet Müdürü Aktaş,  alt yapından yetişen takımın en genç oyuncusu olan Arhan Çakıroğlu’na kendi elleri ile tatlı yedirdi. Fenerbahçe’den transfer edilen genç futbolcu Eyüp ile  hatıra  fotoğraf çektirdi.
GÜR BİR SESLE KIRMIZI-LACİVERT DİYE HAYKIRACAĞIZ
Zonguldak Kömürspor’a yeni sezonda başarılar dileyen  Aktaş, sezon sonunda inşallah 1. lige çıkacağına inandığını ifade ederek şunları söyledi”
“ Yakın bir dönemde başlayacak olan yeni sezon müsabakaları öncesinde şehrimizin marka değerlerinden biri olan Zonguldak Kömrüspor’a başarılar dilemek için geldik. Amacımız Kulübümüze şans ve başarılar dilemek. Türk Futbol tarihinde mazısı  başarılarla dolu olan Zonguldak Kömürspor’un yine o günlere geleceği günleri özlemle bekliyoruz. Bunun için  sahada ter  döken futbolcu kardeşlerimiz, yedek kulübesinde bulunan  teknik ekibimiz, tribünden takımı destekleyen fedakar  taraftarlarımız son maça son düdük çalıncaya kadar mücadele edip Kırmızı-Lacivert diye haykıracağız. Ben şahsım ve Zonguldak polis teşkilatı olarak  Cafer hocamıza  Kulüp Başkanımıza, futbolcu kardeşlerimize başarılar  diliyorum. İnşallah, bol gollü, bol galibiyetli maçlar bekliyorum. İnşallah sezon sonu TFF 1. Ligine çıkacağına inanıyoruz. Ben bir kez daha tüm ekibe  başarılar diliyorum.” 
BU TÜR ZİYARETLER TAKIMA MORAL VERİYOR
Basın Sözcüsü  Şükrü Öztürk’te Aktaş’a ziyaretinden dolaylı teşekkür ederek şu düşüncelere yer verdi” Zonguldak’ta yeni göreve başlayan  Emniyet Müdürümüz  takımımızı ziyaret etti. Bu moral anlamında  iyi oldu. Bu  ziyaret bizi  yönetim ve futbolcu kadrosu olarak memnun etti. Nazik ziyareti için kendisine ve Polis teşkilatımıza  teşekkür ediyorum.  Kendisi, daha önce Giresun’da görev yaptığı dönemde Giresunspor’un süper lige yükseldiğini ifade ederek  İnşallah buraya uğurlu gelip Zonguldak Kömüspor’u da bir üst lige çıkartırız’ diyor İnşallah sayın müdürümüzün temennileri doğrultusunda hedefe ulaşırız. Kendisine bir kez taha  teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretler takıma moral-motivasyon anlamanda güç katacaktır”
Konuşmaların ardından günün anısına  fotoğraf çektirildi.
HABER: HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi