TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, Pazar günü  Devrek sahasında oynayacağı, Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.
32’inci haftayı (BAY) geçiren Kırmızı-Lacivertli ekip çalışmalarına devam etti. Dün  saat 12.00’de Teknik patron  Barış Şeref nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha  sonra  dar alanda teknik taktik çalışması yapan futbolcular, son bölümde yarı sahada çift kale maç yaparak çalışması tamamladılar.
Alt sıralardan uzaklaşma adına Gümüşhane ile oynayacakları maçı  mutlaka kazanmak zorunda olduklarını belirten takım kaptanı Sinan Ören, yaptığı açıklamada şunları söyledi”  Gümüşhanespor ile oynayacağımız  maçın hazırlıklarına devam ediyoruz. Biz  32’inci haftayı ( Bay) geçtik. Rakiplerimiz  maçlarını yaptı. Aslında biz  rakiplerin alacağı  sonuçları beklemeden göbek bağımızı kendimiz kesmemiz gerekiyordu. Ayağımıza  fırsatlar da geldi ama değerlendiremedik. Sancaktepe ve  Hacettepe maçlarından 4 puan çıkarsaydık şu an belki rakipleri takip etmemize gerek kalmayacaktı. Biz gene kendi açımızdan sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz ama bir an önce  rahatlamamız lazım. Sahaya çıktığımız an  genç arkadaşlarımız daha fazla  şans bulacaklardır. Pazar günü  rakibimiz olarak  nitelendireceğimiz Gümüşhane’ yi konuk edeceğiz. Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız. Bir an önce   alt sıralarla iyice bağımızı kopartmamız gerekiyor. Kalan maçlarda 1-2 galibiyetin bize yeteceğini düşünüyoruz. Hayırlısı ile Pazar günü 3 puanı alıp rahatlamak istiyoruz”
HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi