Zonguldak Kömürspor’a  sezon başında  Bandırmaspor’dan transfer edilen ve 1 yıllık anlaşmaya varılan golcü futbolcu Mehmet Gürkan’ın sözleşmesi  sezon sonu bitiyor.

Kırmızı-Laciverti ekipte  geride kalan 28 haftada en başarılı futbolcular arasında bulunan Mehmet Gürkan Öztürk, sergilediği performans ile de  göz doldurmuştu.

 28 Maçta  14 kez fileleri havalandıran ve  takımın en fazla gol atan futbolcu olan Mehmet Gürkan’ın bir çok takımın  transfer listesinde olduğu konuşuluyor.

BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

Zonguldak Kömürspor yönetimi’nin bonservisi elinde olan golcü futbolcuyu bırakmak istemediği ve  transfer mevsiminde  masaya oturulacak futbolcuların başında Mehmet Gürkan’ın geldiği öğrenildi.

Kömürspor yönetiminin  golcü futbolcusunu kadroda tutabilmek için  anlaşma zemini arayacağı ve şartları zorlayacağı ifade edildi.

Futbol Şube sorumlusu  Hacı Demir, sözleşmesi biten futbolcuların çoğunu kadroda tutmak istediklerini,  kalan 6 maçın oynanıp oynamayacağının ve ligin durumunun  kesinlik kazanmasının ardından   imkanlarını zorlayarak  futbolcular ile anlaşma zemini arayacaklarını belirtti.

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi