Türkiye 2. Ligi beyaz grupta yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ilk beş haftada oynadığı karşılaşmalarda gol yollarında büyük sıkıntı yaşıyor.
Şuana kadar oynadığı 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Zonguldak Kömürspor rakip fileleri ise sadece 3 kez havalandırabildi. 
Ligin an az gol atan 5 takımında biri olan Zonguldak Kömürspor ile birlikte üç gol atan ekipler son sırada bulunan Şanlıurfaspor, 16. sırada bulunan Niğde Anadolu, 14. sırada bulunan Hacettepe ve 13. sırada bulunan Afyon Jet takımları. 
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ise maç başına 0,6 gol ortalaması ile 5 puanla 12. sırada yer aldı
Zonguldak Kömürspor attığı 3 golün ikisini kazandığı Niğde Anadolu maçında atarken, diğer golü de Ergene deplasmanın da buldu. Kömürspor üç maçta ise rakip fileleri havalandıramadı. 
Geçtiğimiz sezon Zonguldak Kömürspor COVİD 19 nedeniyle yarım kalan ligde 28 maçta 35 gol atmış ve 1,25 gol ortalaması ile sezonu tamamlamıştı. 
Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Mustafa Dalcı’nın bu sorunu çözmek için alternatifler üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Forvet oyuncularından ilk beş maçta yeterli verimi alamayan Dalcı, diğer bölgelerde oynayan oyuncuların hücum hattına destek verecek oyun planları üzerinde çalıştığı öğrenildi. 
Haber : Esra Aydın

Editör: Haber Merkezi