Zonguldak Kömürspor’un koyu taraftarı İsmail Tilkicik, maçlara ücretsiz girme hakkı bulunmasına rağmen  kulübe katkı sağlamak  için kombine kart alarak örnek bir davranış sergiledi.

Türkiye Futbol Federasyonu  İkinci Lig Kırmızı  Grup'da mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor’a maddi gelir sağlamak için bastırılan kombine kartların satışları sürüyor.

Engelli olmasına rağmen  kağıt mendil ve  ıslak mendil  satarak harçlığını çıkartın İsmail  Tilkicin, biriktirdiği  paralarla örnek bir davranış sergiledi. Engelli kartı  olduğu için maçlara ücretsiz girme  hakkı bulunan İsmail Tilkicin,buna rağmen mendil satarak biriktirdiği 100 TL ile kombine kart alarak Zonguldak Kömürspor’a destek oldu ve örnek bir davranış sergiledi.

İsmail Tilkicik’in sergilediği bu anlamlı davranış sonrasında duygulanan Kulüp Başkanı Süleyman Caner,” Kardeşimiz koyu Zonguldak Kömürspor taraftarı. Gönlünden  kopmuş biriktirdiği  harçlığı ile kombine kartını aldı. Gönlü güzel kardeşimize teşekkür ediyoruz. Bu bir örnek teşkil etmelidir. Kendisine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi