TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, teknik patronu Mustafa Dalcı, yardımcıları ile birlikte görevinden istifa etmişti  

Daalcı’nın istifasının ardından  hoca arayışları başladı.

 Kırmızı lacivertli ekip yeni bir hoca ile anlaşıncaya kadar takımı  müsabakalara antrenör Barış Şeref  hazırlayacak. 

 Geçtiğimiz sezonlarda Zonguldak Kömürspor’da görev yapan ve sezon başında performans antrenörü olarak lisansı çıkartılan Barış Şeref,  takımın başında dün  sabah ilk antrenmana  çıktı. Barış Şeref,  Dalcı’nın  ekibinde görev yapan  Turan İnce ile yeni bir teknik ekiple anlaşılıncaya kadar takımı  çalıştıracaklar.

ZONGULDAKSPOR BİZİM TAKIMIMIZ

 Zonguldak Kömürpor’un bir parçası olduğunu  ve her zaman  göreve hazır olduğunu belirten  Barış Şeref, yaptığı açıklamada şunu söyledi,” Ben zaten  yıllardır  Zonguldak Kömürspor’un içinde olan biriyim.  Bu Kulüpte yıllarca  antrenörlük yaptık. Şehrimizin takımına her zaman destek veriyoruz. Yönetimin böyle bir talebi oldu, Bizde bir Zonguldaklı olarak bu talebi geri çeviremezdik.  İhtiyaç duyulduğu an her zaman geleceğiz. Destek vereceğiz. Yeni bir teknik ekip gelinceye kadar takımı çalıştıracağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Takım kaliteli oyunculardan kurulu. Sadece biraz moral motivasyona ihtiyacımız var. Hafta sonunda oynanacak Hacettepe maçına takımı biz hazırlayacağız. İnşallah bu maçı alıp moral güzel bir başlangıç yapacağız”

HABER: ERCAN AYGÜN

Editör: Haber Merkezi